Over ons

Allesvooruwbruiloft.nl brengt alles bij elkaar wat past bij een bruiloft. Zo willen we u een zorgeloze bruiloft verzorgen en doen we er alles om u te ontlasten. 

U vindt hier de leukste huwelijkscadeaus en originele ideeën voor uw bruiloft. hierdoor wordt uw bruiloft onvergetelijk. 

Ons team bestaat uit vijf enthousiaste studenten van de HZ University of Applied Sciences. Het team bestaat uit zowel Commerciële Economie studenten als Communicatie studenten. Met onze creativiteit en originele ideeën proberen wij u te helpen.

 

Anastasia uit Vlissingen is 19 jaar oud en is ons creatieve meesterbrein, ze houd zich graag bezig met ontwerpen en details.

 

Floortje uit Terneuzen is 18 jaar oud en is veel bezig met de commerciële kant van allesvooruwbruiloft. Binnen in een oogwenk heeft ze al een heel plan klaarliggen.

 

Jelle uit Kruiningen is 17 jaar oud en is onze websitebouwer en designer, hij is erg technisch aangelegd en is werkzaam op onze IT-afdeling.

 

Lieuwe uit Middelburg is 17 jaar oud en houd zich graag bezig met het finetunen van de website. Lieuwe regelt ook de interactie op de social media pagina.

Nienke uit Vlissingen is 19 jaar oud en is de manager van team Allesvooruwbruiloft. Ze is ook de fotograaf en zelfs de designer van de social media pagina.