Stressloze voorbereiding huwelijk

Wanneer je dit leest zal je bijna het ‘ja-woord’ geven samen met jouw partner. De voorbereidingen kunnen veel spanning en stress meebrengen. Daarom hebben wij hier 6 tips tegen de spanning op je trouwdag.

1. Zorg voor een rustige omgeving voor de voorbereiding. Neem een moment voor jezelf en als je het nodig hebt nodig je vrienden uit om je te ondersteunen naar de locatie.

2.Eet je favoriete ontbijt. Door de zenuwen heb je waarschijnlijk minder trek, regel dus een ontbijtje waar je heel erg van houdt. De kans is dan groter dat je dit opeet.

3.Probeer in de ochtend ademhalingshalingsoefeningen te doen. Van deze oefeningen krijg je meestal wat meer rust en ben je minder gespannen voor het ‘ja-woord’.

4.Regel een ceremoniemeester. Hij kan regelen dat alles soepel verloopt, hier hoef jij je dus geen zorgen meer over te maken.

5.Zorg ervoor dat je een emergency kit bij hebt. Hierin zit bijvoorbeeld extra make-up, deo, paracetamol, pleisters, nagelvijl en een extra paar schoenen of hakken.

6.Geniet van het moment. Dit is een dag die je maar één keer ervaart. Probeer dus van ieder moment te genieten met al je geliefden samen.