Oesterdam

Voor uw bruiloft heeft u natuurlijk een prachtige trouwlocatie nodig. Voor deze week hebben we een prachtig resort genaamd Oesterdam Waterrijk. Ga ontspanning zitten en geniet van dit artikel!

 

Geschiedenis van de locatie

De Oesterdam werd gebouwd in 1979. De dam is een van de welbekende deltawerken en had als doel om de Zeeuwse en Zuid-Hollandse wateren te verdelen, ten behoeve van de verbetering van de zoetwaterhuishouding en scheepvaart in deze wateren. De Oesterdam werd in etappes aangelegd en in 1989 werd de nieuwe verbinding officieel geopend door de commissaris van de Koningin.

De locatie zelf

Als je gaat trouwen bij de Oesterdam wordt echt alles uit de kast gehaald. Je wordt volledig ontzorgt zodat je op de dag zelf nergens over na hoeft te denken. Je kunt de huwelijksceremonie vieren op het privé strand of op het dakterras met panoramisch uitzicht over het water. Ook krijg je nog de gelegenheid om te overnachten in de luxe bruidssuite en voor de gasten in het resort. Daarnaast kan de gehele locatie gevierd worden, van de voorbereidingen tot aan het feest in de avond. Alles op een plek.

Omgeving

Trouwlocatie Oesterdam waterrijk is gelegen in een fantastisch mooie omgeving. De locatie is omringt door water waardoor je een gevoel van rust en ontspanning meekrijgt. Bij de Oesterdam staat alles in verbinding met het water en de natuur. Mocht je als bruidspaar  echte watersportliefhebbers zijn, dan is het zelfs mogelijk om je entree per boot te maken.

 

 

 

Meer trouwlocaties bekijken? Klik hier