Eigen ervaring bruidspaar: Meneer & Mevrouw Korstanje.

De trouwdag, het is een speciale en persoonlijke dag voor het bruidspaar. Het kan spannend en ook heel emotioneel zijn. Iedereen ervaart hun trouwdag anders. Sommige zeggen dat het een dag is die ze nooit zullen vergeten en anderen zeggen dat het de beste dag van hun hele leven was. Dit is de trouw ervaring van Mr. & Mevr. Korstanje.

Voorbereiding

“Ik ken mijn man al sins mei 1999 en uiteindelijk zijn wij op 21 november 2001 getrouwd. Maar natuurlijk hadden wij planningen en voorbereidingen gemaakt voor die speciale dag. Wij wilden niet een vermogen uitgeven aan ons huwelijk, zo hadden wij samen besloten om zelf onze trouwdag te organiseren en hadden wij een budget gemaakt. Daarbij, om wat meer geld te besparen, hadden wij zelf gezorgd voor het schoonmaken, eten, drinken, muziek etc. 

Het scheelde ook wel dat onze ouders toendertijd onze huwelijks kleding voor ons hadden gekocht als trouwcadeau en waren zeer dankbaar hiervoor. We hadden besloten om gewoon bij het stadhuis in Vlissingen te gaan trouwen, we wilden het niet te moeilijk maken en grappig genoeg hadden wij onze trouwringen gekocht voordat wij hadden besloten wanneer we gingen trouwen. Al met al hadden we ongeveer 4000 euro besteed aan ons huwelijk.”, vertelde Mevr. Korstanje.
Ceremonie

“Wij vierden ons huwelijk op een vrijdag, toen die tijd kon je op vrijdagen gratis in Vlissingen trouwen bij het stadhuis. Onze trouw ceremonie duurde iets over een uur. We hadden onze familie en vrienden uitgenodigd om deze speciale dag met ons te vieren. Mijn kleine neef en nichtje waren zelfs de ringdragers.”, deelde Mevr. Korstanje.

“De ceremonie vond ik heel mooi en fijn, het was echt een prachtig moment’’, besefte Mr. Korstanje.

“Ik was best wel een beetje nerveus. Het was mooi en leuk, maar ik had toen die tijd echt het gevoel alsof ik in een reis leefde. Ik kon het echt niet geloven dat ik ging trouwen. Uiteindelijk na de ceremonie zijn wij trouwfoto’s op de Boulevard gaan nemen’’, gaf Mevr. Korstanje toe.


Na de ceremonie

“Nadat de ceremonie klaar was, hadden wij al onze gasten uitgenodigd om bij een zaal lekker feest met ons te vieren. We hadden allerlei muziek gespeeld zoals, bachata en romantische muziek. Er was eten en drinken, toespraken werden gehouden en taart werd gegeten. Mensen waren aan het dansen en lachen. Het was echt een leuke en gezellige avond. Nadat het feest voorbij was, mochten wij in het huisje van een goede vriend voor de nacht verblijven. Het was een mooie flat langs de Boulevard. De ochtend na onze trouwdag hadden wij lekker in bed ontbeten en hadden een leuk dagje uit. Uiteindelijk hadden we besloten om nog een nachtje daar te blijven slapen. Onze trouwdag was een dag die ik nooit zal vergeten”, zei Mr. Korstanje.